Craftcloud Blog
Digitalizacija, Zanat

Craftcloud – Digitaliziramo vaše poslovanje

Programska rješenja za građevinske tvrtke i obrte

Craftcloud je specijaliziran za softverska rješenja temeljena na cloud tehnologiji. Zahvaljujući dugogodišnjem razvoju i vlastitom iskustvu u najrazličitijim poslovnim područjima, tvrtka Craftcloud upoznata je sa svim izazovima u građevinarstvu i obrtništvu.

“U građevinskoj smo industriji kao kod kuće. Naša rješenja za proizvode precizno su skrojena prema potrebama zaposlenika u tim industrijama. S našim sveobuhvatnim rješenjem dobro ste opremljeni jer se konačno možete ponovno u potpunosti usredotočiti na svoju glavnu aktivnost umjesto da se morate baviti dugotrajnim administrativnim zadacima,” kaže Johannes Baier, direktor Craftclouda

U razvoj ovih rješenja za digitalizaciju uložena su desetljeća iskustva. Upravo je to znanje implementirano u svako pojedino proizvodno rješenje, kako bi se uz softversko rješenje temeljeno na cloudu postiglo učinkovito svakodnevno poslovanje.

Mi u Craftcloudu govorimo vaš jezik i vaš smo stručnjak za digitalizaciju.

 

Portfolio – softverska rješenja tvrtke Craftcloud

Dobrodošli u budućnost!

Bilo na gradilištu, u skladištu ili na putu do klijenta- Caftcloud si je postavio cilj učiniti aplikacijske programe uvijek upotrebljivima i dohvatljivima podatke – s bilo kojeg mjesta i u bilo koje vrijeme. Craftcloud to postiže SaaS rješenjima kako biste uvijek imali pregled nad svojim podacima.

 

Craftcloudov softver za upravljanje operativnim sredstvima  

  • Učinkovito i digitalno upravljajte i kontrolirajte svoju opremu.
  • Uz softversko rješenje Craftcloud, uvijek imate na oku svu svoju opremu.

 

CRM sustav posebno za građevinsku industriju

  • Upravljajte vašim klijentima i projektima optimalno, jednostavno i usmjereno.
  • CRM softver temeljen na cloud tehnologiji posebno je razvijen za potrebe građevinske industrije.

 

Uz Craftcloud upravljanje sredstvima i CRM rješenjem, svoje svakodnevne operacije možete učiniti učinkovitijima. I s tim vas nećemo ostaviti same – za nas su individualni savjeti, detaljna obuka i sveobuhvatna podrška temeljni dio dobrog proizvoda.

Digitalizacija za vaše poslovanje znači učinkovitiji dizajn operativnih procesa duž lanca vrijednosti.

Digitalizirajte svoju tvrtku uz Craftcloud kao partnera – pripremite sebe i svoju tvrtku za budućnost!