Slide

Pametni softver

Digitalizacija
javne uprave

Administracija, podaci i dokumenti

Učinkovito upravljanje matičnim podacima i dokumentima za javnu upravu

Uvođenje softvera za upravljanje sredstvima u javnu upravu ključni je korak prema optimizaciji i poboljšanoj kvaliteti usluge. Slično privatnom sektoru, javna uprava također ima niz operativnih resursa, od vozila do specijalizirane opreme. Korištenje softvera nudi brojne prednosti kako bi se osiguralo glatko odvijanje dnevnih zadataka.

 • Brza i jednostavna izrada opreme s poznatim podacima i dokumentima.
 • Ciljano traženje i pronalaženje.
 • Jasna identifikacija pomoću barkodova.
 • Unaprijed definirane kategorije i tipovi koji služe kao jedinstveni predložak za novo stvaranje.
 • Slobodno definirana polja po kategoriji, vrsti i opremi.
 • Pristupite svim podacima i dokumentima u pokretu zahvaljujući aplikaciji.
 • Pohranjivanje fotografija.

Za koga je Craftcloud?

Naš softver za upravljanje sredstvima savršeno je rješenje za javnu upravu, omogućujući učinkovito upravljanje resursima, transparentnost u poslovanju i bolje pružanje usluga građanima.

Implementacija softvera za upravljanje sredstvima u komunalnom redarstvu otvara nove perspektive za učinkovito vođenje operacija i optimizaciju resursa.

Softver omogućuje precizno upravljanje komunalnim vozilima, opremom i zadacima, čime se minimiziraju zastoji i produžuje vijek trajanja opreme. Učinkovita koordinacija komunalnih zadataka optimizira korištenje radne snage i resursa, što rezultira povećanom ukupnom učinkovitošću rada komunalnog redarstva.

Kontinuirano praćenje i održavanje gradske infrastrukture putem softvera omogućuje preventivne mjere za smanjenje kvarova i skupih popravaka. Poboljšana komunikacija između različitih odjela komunalnog redarstva potiče transparentnu suradnju, što doprinosi učinkovitijem vođenju operacija i održavanju gradskih objekata.

Implementacija softvera za upravljanje sredstvima u tehničkim službama donosi ključne prednosti za poboljšane operativne procese i optimizaciju resursa.

Kontinuirano praćenje i održavanje tehničke infrastrukture putem softvera dovodi do preventivnih mjera održavanja, izbjegava skupe popravke i produžuje vijek trajanja tehničke opreme. Poboljšana komunikacija i suradnja unutar službe pridonose povećanoj transparentnosti i učinkovitosti.

Sve u svemu, softver za upravljanje sredstvima nudi cjelovito rješenje za povećanje učinkovitosti i održivo održavanje tehničkih službi, učinkovito se baveći izazovima modernih tehničkih operacija.

Implementacija softvera za upravljanje sredstvima u sektoru vodnih usluga donosi ključne prednosti za učinkovito vođenje operacija i optimizaciju resursa.

Softver omogućuje precizno upravljanje postrojenjima i opremom, čime se minimiziraju zastoje i produžuje vijek trajanja tehničkih uređaja. Optimizirana koordinacija operativnih zadataka povećava produktivnost i omogućuje agilno prilagođavanje promjenjivim zahtjevima.

Kontinuirano praćenje i održavanje infrastrukture za opskrbu vodom putem softvera omogućuje preventivne mjere, sprječava skupe popravke i povećava ukupni vijek trajanja postrojenja. Poboljšana komunikacija i suradnja unutar vodovodnih službi pridonose transparentnijem i učinkovitijem vođenju operacija.

Sveukupno, softver za upravljanje sredstvima nudi cjelovito rješenje za povećanje učinkovitosti i održivo održavanje vodovodnih službi, učinkovito se baveći specifičnim izazovima u ovoj industriji.

Uvođenje softvera za upravljanje sredstvima u školstvo otvara brojne mogućnosti za poboljšanje administrativnih procesa i optimizaciju resursa.

Softver omogućuje učinkovitu organizaciju nastavnih materijala i opreme, čime se minimizira trošenje i produžuje vijek trajanja školskih resursa. Precizno planiranje rasporeda i resursa omogućuje učinkovitije korištenje nastavnog osoblja i učionica, što povećava ukupnu učinkovitost školskih operacija.

Kontinuirano praćenje i održavanje školske infrastrukture putem softvera omogućuje preventivne mjere, smanjuje izostanke i skupe popravke. Poboljšana komunikacija između nastavnika, administracije i drugih odjela potiče transparentnu suradnju, što pridonosi učinkovitijem vođenju škole.

Softver za upravljanje sredstvima nudi cjelovito rješenje za povećanje učinkovitosti i održivo korištenje resursa u školama, ciljajući specifične izazove obrazovnog sektora.

Integracija softvera za upravljanje sredstvima u predškolski odgoj otvara uzbudljive mogućnosti za učinkovitu organizaciju i optimizaciju resursa.

Softver omogućuje pažljivo upravljanje pedagoškim materijalom i opremom, čime se minimizira trošenje i produžuje vijek trajanja resursa. Precizno planiranje aktivnosti i resursa omogućuje učinkovitije korištenje pedagoškog osoblja i prostora, što povećava ukupnu učinkovitost rada vrtića.

Kontinuirano praćenje i održavanje objekata putem softvera omogućuje preventivne mjere, smanjuje izostanke i skupe popravke. Poboljšana komunikacija između odgajatelja, administracije i drugih odjela potiče transparentnu suradnju, što pridonosi učinkovitijem vođenju vrtića i pozitivnom iskustvu učenja za djecu.

Softver za upravljanje sredstvima nudi sveobuhvatno rješenje za povećanje učinkovitosti i održivo korištenje resursa u vrtićima, ciljno rješavajući specifične potrebe i izazove u području ranog obrazovanja.

ADMINISTRACIJA, PODACI I DOKUMENTI

Jasno regulirajte skladišna mjesta, vlasništvo i odgovornosti

 • Saznajte gdje se sredstva nalaze i tko ih koristi.
 • Aplikacija jednostavna za korištenje - efektivo upravljajte resursima.
 • Uvid u opsežnu i potpunu povijest.
 • Planirajte buduće rezervacije.
Demo
ADMINISTRACIJA, PODACI I DOKUMENTI

Inspekcijske obveze i rokovi uvijek pod kontrolom, kao i stanje opreme

 • Pripazite na datume testiranja i održavanja.
 • Imajte pristup povezanim dokumentima i popisima za provjeru.
 • Poštujte propise i zakone.
 • Prijavite kvarove i nedostatke.
 • Izvršite i dokumentirajte popravke.
Demo
ADMINISTRACIJA, PODACI I DOKUMENTI

Koristite i obrađujte podatke

 • Opsežne evaluacije i izvješća.
 • Funkcije uvoza i izvoza.
 • Sučelja s postojećim i budućim sustavima.
 • Upravljanje zaposlenicima i reguliranje prava pristupa.
NAŠE USLUGE

Što možete očekivati od Craftclouda

Očekujte praktična, jednostavna za korištenje i pristupačna softverska rješenja u oblaku te stručne savjete.

Softver odmah spreman za upotrebu

Pomoću preglednika ili mobilne aplikacije

Održavanje i podrška

Sučelja

Mjesečno plaćanje i jednostavno otkazivanje

Kompetentno savjetovanje

demo
Softver ukratko

Uvid u naš digitalni svijet

IzSaznajte kako pomičemo digitalne granice kako bismo zadovoljili Vaše potrebe i premašili Vaša očekivanja.

Podaci i dokumenti

Sve informacije na jednom mjestu i dostupne u svakom trenutku

Ispitivanja i kontrole

Propuštanje rokova i kontrola stvar su prošlosti.

Integracija i evaluacija

Uvoz i izvoz podataka putem sučelja

Prijenos i lokacija/vlasništvo

Znajte što je gdje, do kada i kod koga u svakom trenutku

Nedostaci i oštećenja

Otkrivanje nepravilnosti i kvara u početnoj fazi.

FAQ

Često postavljena pitanja

Ovdje ćete pronaći precizne i lako razumljive odgovore na uobičajena pitanja o našim proizvodima i uslugama.

Zašto je potrebno učinkovito upravljanje sredstvima?

Upravljanje sredstvima ključno je za povećanje operativne učinkovitosti. Omogućuje bolju kontrolu i upravljanje vozilima, strojevima, alatima i drugim resursima, što rezultira uštedom vremena i troškova, kao i optimiziranim korištenjem resursa.

Koje se vrste resursa mogu zabilježiti u upravljanju resursima?

Svi operativni resursi mogu se zabilježiti u sustavu upravljanja resursima, uključujući vozila (npr. kamioni za odvoz smeća, građevinska vozila), građevinsku opremu, alate, uredsku opremu i drugo.

U kojim se područjima primjene koristi modul za upravljanje sredstvima?

Naš softver koristi se npr. u upravljanju strojevima i uređajima na gradilištu, upravljanju parkovima kao i zelenim površinama.

Kako upravljanje sredstvima može pomoći u smanjenju troškova?

Upravljanje sredstvima omogućuje praćenje potreba održavanja, popravaka i trošenja. To omogućuje poduzimanje preventivnih mjera za sprječavanje skupih kvarova i produljuje životni vijek opreme, što rezultira značajnim uštedama troškova.

Je li Vaš sustav upravljanja resursima prilagođen općinama?

Da, naš softver dizajniran je tako da njime jednostavno upravljaju zaposlenici u općinama i gradilištima te se neprestano razvija, posebno na temelju povratnih informacija korisnika.

Mogu li uvesti postojeće podatke u softver za upravljanje sredstvima?

Da, naš softver nudi mogućnost jednostavnog uvoza postojećih podataka iz Excel ili CSV datoteka. Naš Craftcloud tim je tu da Vam pruži podršku. Možete računati na nesmetan prijenos svojih podataka dok mi osiguravamo da je uvoz Vaših podataka učinkovit i bez problema. Ako imate pitanja ili trebate podršku tijekom procesa uvoza, uvijek smo tu za Vas.

Je li dostupna obuka o korištenju softvera?

Da, nudimo sveobuhvatnu obuku kako bismo osigurali da izvučete najviše iz softvera. Naš tim za obuku spreman je pomoći Vam da započnete i učinkovito koristite naš softver. Od osnova do naprednih značajki, pomažemo Vam da otključate puni potencijal našeg softvera. Ako ste zainteresirani ili imate pitanja o mogućnostima obuke, rado ćemo Vam pomoći.
INDUSTRIJA 4.0

Digitalizirajte
svoju trvtku

demo
Savjet

stručnjaka za digitalizaciju

Naš se tim, zajedno s osnivačem i direktorom Johannesom Baierom, godinama bavi digitalizacijom i razvojem softvera.

Razgovarajte s nama i započnite proces digitalizacije!

 • Uvođenje digitalnih rješenja za učinkovito i učinkovito upravljanje svakodnevnim poslovanjem
 • Digitalnim alatima rasteretite kvalificirane radnike i zadržite ih pomoću modernih i strukturiranih metoda i alata.
 • Optimizacija operativnih procesa softverom i putem digitalizacije koja se isplati.
 • Poboljšanje komunikacije unutar tima i s korisnikom dosljednom uporabom digitalnih alata
 • Recite dosta papirologiji.
Demo

Kontaktirajte nas

Želite li dogovoriti svoj termin, želite neobvezujući savjet ili imate pitanja o našim proizvodima i uslugama?

Javite nam se i pomoći ćemo Vam!

  Imate li pitanja?

  +385 99 256 3862

  info@craftcloud.com.hr