Craftcloud Blog
Digitalizacija, Zanat

Craftcloud CRM – Jedan alat za sve projekte

Craftcloud CRM – od profesionalaca za profesionalce!

S našim CRM rješenjem temeljenim na cloud tehnologiji tvrtke i obrti mogu digitalno upravljati podacima o klijentima i projektima. CRM sustav razvijen za građevinski sektor ima za cilj optimalno kontrolirati sve procese vezane uz klijente.

 

“Mi u Craftcloudu usmjerili smo pozornost posebno na građevinsku industriju. Razlog je vrlo jednostavan: jer znamo točno što je potrebno”, generalni direktor Johannes Baier.

 

CRM sustav ne samo da nudi sve funkcije koje su važne za učinkovito upravljanje klijentima, već odražava upravo one procese koji su bitni za uspjeh u građevinskom sektoru.

 

„CRM sustavi mogu učiniti mnogo, neki i previše – kao stručnjaci za digitalizaciju građevinske industrije, poznajemo zahtjeve u tom sektoru i stoga smo razvili CRM sustav koji se fokusira na zahtjeve i procese koji su tamo ključni za uspjeh.
Međutim, ciljevi su isti: softver za učinkovito upravljanje odnosima s klijentima!“, Johannes Baier.

Craftcloud CRM – pregled:

  1. Jednostavno korištenje.
  2. Razumljive i jasne funkcije.
  3. Funkcije prilagođene građevinarstvu i uslužnim djelatnostima.
  4. Sve prodajne aktivnosti u jednom sustavu.
  5. Sve marketinške aktivnosti u jednom sustavu.
  6. Svi sudionici projekta u jednom sustavu.
  7. Cloud sustav – upravljajte podacima s bilo kojeg mjesta i u bilo koje vrijeme.
  8. Učinkovito upravljanje klijentima – specijalizirano za tvrtke u građevinskoj industriji.
  9. Inteligentno povezivanje i pregled ljudi koji rade na projektu izgradnje.
  10. Izravna dodjela arhitekata, planera, procesora i drugih dionika za odgovarajući građevinski projekt.

 

Prilikom integracije CRM softvera, ključno je odabrati sustav koji najbolje odgovara industriji. CRM sustav mora moći modelirati sve procese vezane uz poslovanje. Za mnoga poslovanja, a posebno za mala i srednja, prvo što treba učiniti je odabrati CRM sustav koji točno odgovara tvrtki. Budući da mnogi nude standardna rješenja, izbor može postati skupa agonija. Jer postoji mnogo CRM rješenja – ali samo nekoliko za građevinski i obrtnički sektor.

Craftcloudov CRM sustav nudi odlučujuću prednost – sustav se više ne mora prilagođavati operativnim procesima, već samo integrirati, jer precizno identificira funkcije koje su potrebne građevinskom i obrtničkom sektoru. Lako razumljiv CRM sustav prilagođen je potrebama tvrtke. Kao sustav temeljen na cloud tehnologiji, Craftcloudov CRM softver ne zahtijeva nikakve IT resurse.

Jednostavna veza s, primjerice, Outlookom ili drugim važnim softverskim sustavima druge su važne prednosti koje nudi CRM sustav iz Craftclouda. Naravno, CRM sustav se može koristiti aplikacijama na tabletima i pametnim telefonima. Veza svih odjela i procesa može se integrirati jednim klikom. Jedna od najvažnijih funkcija je komunikacija oko klijenta. Craftcloudov sustav vizualizira važnu korespondenciju i kontakte unutar projekta korisnika te naš sustav ne samo da nudi mogućnost digitalnog bilježenja podataka i prije svega informacija relevantnih za projekt, već je i jednostavan za korištenje zahvaljujući preglednom i modernom sučelju.

 

Posebno u uslužnim djelatnostima i građevinarstvu, dodjela ugovora sastoji se od puno više od samog novog projekta. To znači bilježiti složene odnose između ureda za planiranje, izvođača i partnera, znati sve informacije o svakom gradilištu i, iznad svega, imati detaljnu analizu odnosa. Samo oni koji poznaju odnos sa svojim partnerima i klijentima mogu optimizirati poslovne procese i pravilno pratiti napredak projekta.

Pristupite svim relevantnim informacijama iz svog ureda ili na licu mjesta!

Uz Craftcloudovo CRM softversko rješenje ne dobivate samo CRM sustav, već i alat koji vam je potreban u građevinskoj i obrtničkoj industriji. Dogovorite neobvezujući termin prezentacije!