Craftcloud – digitalno upravljanje sredstvima

Uz Craftcloud, građevinski sektori organizira se digitalno u jednom softveru! Upravljajte svojim alatima digitalno.

 

Craftcloud nudi softver za upravljanje opremom koji je jednostavan, jeftin i njime se može upravljati s bilo kojeg mjesta. Softver je posebno razvijen za građevinski i obrtnički sektor. Budući da softver Craftcloud prati tipične procese obrtničkog poslovanja, obrtnici s Craftcloudom postižu značajno povećanje učinkovitosti i kvalitete rada.

 

Vi ste obrtnik i susreli ste se s ovim pitanjima:

Gdje je bušilica? Na kojem je parkiralištu parkiran kombi? Tko trenutno vozi vozilo? Kada kamion mora ići u tehnički pregled? Koliko traje jamstvo?

 

Ova i druga pitanja ograničavaju vas u svakodnevnom poslovanju. Craftcloud nudi rješenje sa softverom i ima sve odgovore spremne za vas jednim klikom i u jednom softveru.

 

Craftcloud si nije samo zadao zadatak razvoja digitalnog upravljanja opremom posebno za građevinski i obrtnički sektor, već je pri dizajniranju softvera slijedio i cilj olakšavanja svakodnevnog rada pomoću softvera u oblaku koji je jednostavan za korištenje i jeftin.

 

Svi alati, strojevi i drugi resursi mogu se digitalno zabilježiti u softveru za upravljanje sredstvima. Cjelokupni inventar može se digitalizirati putem QR skeniranja i na taj način lako upravljati. Softver također omogućuje dodjeljivanje ljudi svakom dijelu opreme i na taj način raspodjelu prava pristupa i korištenja. Nadalje, digitalna primopredaja osigurava da uvijek možete pratiti gdje se oprema nalazi.

 

Vaše poslovanje ne treba nikakav poseban hardver ili skupo IT okruženje za korištenje softvera za inteligentnu trgovinu. Zahvaljujući softveru u cloudu, upravljanje sredstvima može se koristiti s bilo kojim poznatim preglednikom.

 

Ako želite saznati više, rezervirajte 30- minutnu demo prezentaciju bez obveze.