Craftcloud – Dobar i pristupačan softver za građevinske tvrtke i obrte

Craftcloud – stručnjak za digitalizaciju vašeg poslovanja

Organizacija je pola posla – Craftcloudova softverska rješenja podržavaju tvrtke i obrte s individualnim funkcijama i funkcijama po mjeri.

Na što se Craftcloud fokusira:

  • Upravljanje klijentima i projektima
  • Upravljanje resursima
  • Obrtničke radionice
  • Građevinska industrija
  • Savjeti za obrtnike na temu digitalizacije

Craftcloud softver ne digitalizira vaše procese, već preuzima vaše procese i integrira ih u softverska rješenja. Craftcloud tako za vas kao korisnika softvera postiže isplativ i jednostavan prijelaz na digitalne procese. Digitalno upravljanje resursima kao softversko rješenje iz Craftclouda nudi tvrtkama i obrtima transparentnost o alatima, strojevima i drugim resursima tako da se osnovna usluga može koncentrirati na rad.

Za uspješan obrt nije vam potrebno samo kvalificirano osoblje, već i funkcionalni i ispravni alati. Craftcloudovo upravljanje resursima to podržava – jer se svaki resurs više ne treba tražiti, već se njime jednostavno upravlja putem barkoda. Zahvaljujući najsuvremenijoj cloud tehnologiji, resursima se može upravljati bilo gdje i bilo kada. Uz cloud rješenje, poslovanja mogu započeti odmah i ne moraju kupovati nepotreban softver.

Kao stručnjak za građevinsku industriju srednje veličine, Craftcloud nudi CRM sustav koji mapira upravljanje klijentima i projektima za građevinsku industriju. Funkcije smanjuju troškove i nepotrebne prilagodbe CRM softvera. S ovim programskim rješenjem iz Craftclouda ne digitaliziraju se novi procesi, već postojeći procesi. Softver u cloudu pruža transparentnost o projektima i klijentima. S Craftcloudovim CRM rješenjem jednim klikom možete učinkovito upravljati važnim resursima za svaki projekt za klijenta i, primjerice, svakom projektu dodijeliti kontakt osobe, voditelje projekta i zadatke. Oba softverska rješenja prilagođena su građevinskoj industriji i postavljaju nove standarde u građevinskoj industriji s modernim i intuitivnim dizajnom. Craftcloudova rješenja u cloudu smanjuju administrativne napore dok istovremeno pružaju transparentnost o imovini, klijentima i mogućnostima prodaje.

Craftcloud – digitalizacija građevinske industrije uz upravljanje resursima

Craftcloud – digitalizacija građevinske industrije CRM softverom

 

U Craftcloudu svaki dan radimo na tome da procesi relevantni za prodaju u građevinskoj industriji mogu biti učinkovito digitalizirani. U Craftcloudu se brinemo da svako poslovanje implementira isplativ i upotrebljiv softver. Kao stručnjak za digitalizaciju i kao tvrtka srednje veličine u građevinskoj industriji, Craftcloud čini vašu tvrtku spremnom za budućnost.

 

Dobit ćete mjere digitalizacije po mjeri. Zakoračite u digitalni svijet rada uz Craftcloud i smanjite nepotreban administrativni posao. Mi u Craftcloudu govorimo vaš jezik – razgovarajte s nama!