Craftcloud Blog
Digitalizacija, Zanat

Craftcloud – softver za građevinske tvrtke i obrte

Craftcloud – digitalizirajte zanat

Uz Craftcloudovo rješenje, vi kao obrtnik uvijek imate pregled nad svojim radom i procesima. Projekti, klijenti, dobavljači i važni operativni resursi – sve relevantne informacije pohranjene su u cloudu i mogu se uređivati ​​bilo kada i bilo gdje. Jedna od prednosti digitalne pohrane je ta što ne morate nabavljati nepotreban i skup hardver. S funkcijom automatskog sigurnosnog kopiranja možete biti sigurni da možete brzo i jednostavno vratiti svoje podatke u slučaju kvara. Sa softverskim rješenjima koja se temelje na cloud tehnologiji, svakom zaposleniku je moguće pristupiti širokom spektru podataka – bilo s tableta, pametnog telefona ili stolnog računala.

 

Vaš partner od povjerenja

 

Craftcloud rješenje nije tek samo još jedan softver.

“Konačno smo pokrenuli softver za upravljanje resursima i upravljanje klijentima koji je prikladan za obrtnike”, Johannes Baier, direktor Craftclouda.

Tvrtke i obrti ne bi se trebali zamarati složenim sigurnosnim kopijama podataka i podatkovnom komunikacijom. Trebale bi moći učinkovito i uspješno projektirati razne projekte uz malo truda i maksimalno zadovoljstvo klijenata. Craftcloud je uspio  tvrtkama omogućiti da se fokusiraju na svoju osnovnu djelatnost i svoje znanje posvete projektima, a ne podacima.

Vlasnik, voditelj projekta ili drugi zaposlenici trebali bi moći obraditi podatke izravno kod kupca bez ikakvog informatičkog znanja. Za uspješan građevinski projekt, ponudama, narudžbama, komunikacijskim partnerima ili također relevantnim alatima mora se upravljati i obrađivati ​​izravno kod klijenta ili na gradilištu. Sva znanja potrebna za uspješan rad pohranjuju se u Craftcloud cloud softver i ažuriraju u stvarnom vremenu. Softver za opremu – Craftcloudovo rješenje specifično za industriju samo je jedno od nekoliko koje postiže upravo to!

„I sami smo kao tvrtka tražili dobro i povoljno programsko rješenje za poslovanje, ali nažalost nismo ništa pronašli. Zato sam sebi zadao zadatak da razvijem softver za opremu koji mapira sve zahtjeve poslovanja i koji je također pristupačan.” Johannes Baier, generalni direktor Craftclouda.

 

Uz softversko rješenje u cloudu, poslovanja digitaliziraju svoju tvrtku – jeftino, učinkovito i po mjeri.

Razvojni tim Craftclouda nije se fokusirao samo na rješenja u cloudu. Težište rada je da tvrtke i obrti dobiju pregledan i pristupačan softver. Bilo da se radi o digitalnom popisu s mapiranjem procesa korištenja ili administraciji CRM sustava – Craftcloud je vaš kompetentan partner kada je u pitanju digitalizacija u građevinarstvu.

 

U Craftcloudu znamo točno što trebate. Kao stručnjak za usluge, nudimo cloud softver za građevinsku industriju. Uz kompetentne savjete i odgovarajuće SaaS rješenje, nudimo vam fleksibilnost koja vam je potrebna u svakodnevnom poslovanju.

Učinite svoju tvrtku spremnom za budućnost – Craftcloud će vam pomoći u tome.