Craftcloud Blog
Digitalizacija, Zanat

Craftcloudov CRM softver

Razvijen za građevinsku industriju

Craftcloudov CRM softver

Otkrijte Craftcloudovo CRM softversko rješenje temeljeno na cloud tehnologiji. S Craftcloudovim CRM softverom možete imati pregled nad svojim projektom i podacima o klijentima te postići veću prodaju. Uz softversko rješenje temeljeno na cloudu, možete doći do svojih podataka bilo kada i bilo gdje – bilo na gradilištu, kod klijenta ili u vašem uredu. CRM sustav, posebno skrojen i razvijen za građevinsku industriju, nudi maksimalnu fleksibilnost i transparentnost u kombinaciji s intuitivnim dizajnom.

Programsko rješenje Craftcloud – građevinari za građevinare.

Značajke softverskog rješenja Craftcloud CRM

Craftcloud si je postavio zadatak razviti CRM softversko rješenje posebno za građevinsku industriju. Sve funkcije su prilagođene građevinskoj industriji te zahvaljujući CRM sustavu specifičnom za industriju, skupe i dugotrajne prilagodbe funkcija stvar su prošlosti. Uz jasnu i jednostavnu strukturu, CRM sustav je također brz i jednostavan za korištenje.

Craftcloudov CRM sustav – posebno za građevinsku industriju.

Upravljanje temeljnim podacima

Osigurajte pregled važnih podataka i upravljajte podacima o klijentima i dobavljačima brzo i jednostavno. Pomoću rješenja u cloudu možete unijeti adrese, kontakt podatke kao što su e-mailovi i druge podatke s bilo kojeg mjesta i u bilo koje vrijeme. Intuitivni dizajn omogućuje brz i jednostavan izvoz popisa klijenata ili dobavljača pomoću različitih funkcija filtra.

Povijest kontakata

Ove funkcije vam omogućuju snimanje svih informacija relevantnih za proces. Mogućnost pohranjivanja različitih dokumenata omogućuje vam praćenje cijele komunikacije. Na taj način jamčimo da svaki zaposlenik može razumjeti kompletnu korespondenciju.

Izvedba projekta

Jednim klikom vodite pregled svojih projekata i odgovarajućih kontakt osoba te kreirajte zadatke i sastanke specifične za projekt. Pomoću ove funkcije možete ostvariti učinkovite poslovne dogovore i moći bolje procijeniti i rasporediti resurse.

Craftcloud – CRM sustav za građevinsku industriju

Ove i druge funkcije imaju za cilj povećati učinkovitost u građevinskoj industriji. Optimizacija svih procesa i pregled kontaktnih podataka specifičnih za projekt jamče maksimalnu učinkovitost, tako da se sve informacije mogu pročitati i pohraniti u CRM sustav uz malo uloženog vremena. Ovim rješenjem Craftcloud vam nudi dosljednu orijentaciju prema klijentima i dobavljačima – s ciljem stalne lojalnosti klijenata i dobavljača. Intuitivna nadzorna ploča projekta prikazuje sve poslovne prilike na prvi pogled.

Svaki građevinski projekt sastoji se od složenih odnosa i velikog broja kontakata – imajte sve na dlanu. Iskoristite značajke optimizirane za građevinsku industriju – tako da možete postići bolje korisničko iskustvo, od prve ponude do podrške nakon prodaje.

Uz CRM softversko rješenje iz Craftclouda dobivate optimalno rješenje za građevinsku industriju i obrtnike.

Raspitajte se sada bez obaveze!