Craftcloud Blog
Digitalizacija, Zanat

CRM sustav za uslužne djelatnosti

Uz Craftcloud možete digitalno upravljati svojim klijentima, ponudama, upitima i prilikama za prodaju na jednom mjestu. Jednim klikom dobivate pregled otvorenih projekata, mogućnosti prodaje i daljnje informacije. CRM sustav vam uvijek pruža pregled projekata koji su u tijeku i relevantne podatke o klijentima. Upiti i ponude klijenata mogu se obrađivati ​​i upravljati brže i jednostavnije uz ovaj CRM sustav.

U građevinskim tvrtkama i obrtima se optimizirano upravljanje klijentima i projektima računa kao faktor uspjeha i jednako je važno kao i rezultat na svakom gradilištu. Zadovoljstvo klijenata postižemo stalnom i individualnom komunikacijom.

CRM rješenje temeljeno na cloud tehnologiji jamči učinkovit rad s bilo kojeg mjesta i u bilo koje vrijeme. Rješenje u cloudu radi jednako dobro na stolnim računalima kao i na pametnim telefonima ili tabletima.

 

Carftcloud – programska rješenja za obrtničke djelatnosti

 

S CRM-Sofverom iz Craftclouda možete očekivati ​​praktično, jednostavno za korištenje, moderno, digitalno upravljanje klijentima uz mjesečno plaćanje. Craftcloud dolazi iz građevinske industrije srednje veličine i od samog je početka čvrsto usidrio zahtjeve industrije u softver.

Rezultat? CRM sustav po mjeri za građevinsku i obrtničku industriju. Ovaj CRM sustav svakom uslužnom djelatniku omogućuje nekompliciranu i prije svega pristupačnu podršku u svakodnevnom životu.

 

Ima li pitanja? Craftcloud je tu za vas.