Digitalno planirajte, kontrolirajte i upravljajte održavanjem vaše opreme

Softver za upravljanje opremom uključujući intervale održavanja

 

Uz maksimalnu transparentnost o vašim alatima, Craftcloud softver za upravljanje resursima također nudi interval održavanja. Uz ovu značajku problemi s inspekcijama stvar su prošlosti. Uz softver možete učinkovito organizirati svoje poslovanje, a zahvaljujući inteligentnoj tehnologiji clouda ne samo da dobivate maksimalno znanje o važnoj opremi, neovisno gdje se nalazili. Uz softver iz Craftclouda, građevinske tvrtke i obrti stječu znanja o postojećoj opremi, alatima i drugim resursima. Osim trenutnog statusa, softver vam govori gdje se alati nalaze i koji ih zaposlenici koriste. Nadalje, prava korištenja također se mogu pohraniti za svaki dio opreme. Zahvaljujući integriranom sustavu rezervacija, alati relevantni za projekt mogu se rezervirati za svako gradilište.

 

Pripazite na održavanje opreme!

S funkcijom održavanja možete organizirati svoju opremu unaprijed. Softver tako jamči da uvijek imate dostupnu i potpuno funkcionalnu opremu. Kao i svaka roba, tako i bušilice, primjerice, imaju znatno duži vijek trajanja ako se redovito održavaju. Uz softver za resurse, Craftcloud vam nudi mogućnost digitalnog praćenja vaših resursa. Nadzorna ploča prikazuje sve relevantne informacije o opremi, uključujući opremu koja je potrebna za održavanje ili trenutno neispravnu opremu.

Koristite softver opreme za kontrolu zakonski potrebnih testova, na primjer, opreme, strojeva i vozila neovisnih o lokaciji. Osim toga, softver pohranjuje i sprema važne informacije. Kvarovi, greške, pregledi, mjesto skladištenja, korisnik, popravci, jamstveni rokovi i druge važne informacije pohranjuju se u dnevnik. Ako želite, ovaj se zapisnik može izvesti jednim klikom i pojedinačno procijeniti. Prilikom kupnje novog alata, primjerice, mogu se pohraniti upute za uporabu ili video o korištenju alata.

Ne propuštajte više termine održavanja i u svakom trenutku imajte punu kontrolu nad svojim uređajima, strojevima i vozilima.

 

Građevinske tvrtke i obrti trebaju perspektivu od 360 stupnjeva i maksimalno poznavanje alata i strojeva relevantnih za prodaju. Softver ne služi samo kao digitalno skladište, već također pomaže u godišnjoj inventuri s inteligentnim funkcijama.

 

Imate li pitanja? Craftcloud je tu za vas.