Craftcloud Blog
Digitalizacija

Digitalno upravljanje operativnim sredstvima

Više transparentnosti za građevinske djelatnosti

 

Pomoću softvera za upravljanje sredstvima Craftcloud možete digitalno upravljati bilo kojim strojem, uređajem, kamionom ili automobilom u cloudu.

 

Nadzorna ploča daje vam pregled vaše opreme i odmah možete vidjeti tko trenutno koristi koje alate ili strojeve. Također ćete brzo dobiti informacije o tome koji su alati neispravni i moći ćete odmah djelovati. S integriranom funkcijom održavanja i testiranja, automatski se podsjećate na važne testove.

Craftcloudov softver za upravljanje sredstvima posebno je razvijen za građevinski i obrtnički sektor. U isto vrijeme, korištenje softvera dovodi do veće učinkovitosti u svakodnevnom poslovanju. Tvrtke mogu koristiti softver za digitalizaciju upravljanja svojim sredstvima jednostavno i isplativo. Od planiranja, upravljanja i testiranja, softver podržava vaš svakodnevni rad. Pomoću funkcije rezervacije alati i strojevi mogu se rezervirati za nadolazeće projekte. Softver tako osigurava da su alati i strojevi dostupni svaki dan. Inventar se izrađuje i upravlja digitalno pomoću QR koda. Prijenos uređaja i strojeva također je moguće je pomoću QR-a.

 

Prednosti:

  • Informacije o statusu
  • Podaci o vlasništvu
  • Planirane inspekcije
  • Povijest i pojedinosti o imovini
  • Arhiviranje važnih dokumenata, priručnika i slika

 

Craftcloud softverom možete digitalizirati svoju tvrtku – jednostavno, jeftino i brzo. Uz Craftcloud kao stručnjaka za digitalizaciju građevinske industrije i zanatske djelatnosti, dobivate praktična, jednostavna za korištenje i pristupačna softverska rješenja. Craftcloud razvija softver za rad u cloudu kako bi zadržao pregled u stresnoj svakodnevnoj trgovini, brzo, jednostavno i jeftino završio nadolazeće građevinske projekte te uvijek postigao najbolju kvalitetu u svakom građevinskom projektu.

 

Što možete očekivati ​​od Craftclouda:

 

  • Softver spreman za upotrebu
  • Kompletno održavanje i podrška
  • Kompetentno savjetovanje
  • Mjesečno plaćanje

 

Craftcloud osigurava da su prave informacije na pravom mjestu u pravo vrijeme.

 

Želite naučiti više? Onda rezervirajte našu 30-minutnu demo prezentaciju.

 

Kategorije: