Našim softverom do veće učinkovitosti

Softver koji olakšava svakodnevni rad.

 

Softver Craftcloud dizajniran je za tipične radne procese i zahtjeve u uslužnim djelatnostima. Softver sadrži organizaciju alata relevantnih za projekt. Brzo i jednostavno pronalaženje važne opreme jedna je od mnogih prednosti. Craftcloud nudi softver za resurse koji povećava učinkovitost u poslovima. Craftcloud integrira uspješne analogne procese u digitalni svijet svakog obrtnika. Softver za upravljanje sredstvima omogućuje digitalno upravljanje i planiranje svih alata i drugih resursa. Craftcloud se odlučio za softver u cloudu jer dodatno povećava učinkovitost. Pristupite resursima bilo kada i bilo gdje bez skupog hardvera i softvera.

 

Softver također podržava upravljanje važnim alatima. Automatski podsjetnik na rokove testiranja nudi dodatnu vrijednost. Sva izvješća o ispitivanju i slike mogu se dodijeliti izravno svakom dijelu opreme i pohraniti za svaki stroj, uređaj itd.

Digitalizacija ne smije biti skupa – ona treba biti od pomoći. S Craftcloud softverom možete povećati učinkovitost i učiniti svoju tvrtku spremnom za budućnost.

Craftcloud vas u tome podržava – dogovorite termin za prezentaciju odmah!