Craftcloud Blog
Digitalizacija, Zanat

Odaberite Craftcloud kao vaš suputnik u digitalizaciji

 

Digitalizacija označava promjenu u poslovanju. Promjene u poduzeću uvijek su povezane s izvanrednim troškovima. Kao proizvođač softvera za tvrtke i obrte, stali smo tome na kraj. Digitalizacija je postizanje učinkovitog dizajna radnih procesa. Dok mnogi proizvođači softvera dolaze s pojedinačnim izoliranim rješenjima, Craftcloud se oslanja na jedno rješenje: cloud. Cloud tehnologijom postižemo maksimalnu transparentnost i potrebnu digitalizaciju koja će poduzetnicima u budućnosti biti sve potrebnija.

“Mi u Craftcloudu oslanjamo se na dobra i pristupačna softverska rješenja za obrtnike”, generalni direktor Johannes Baier.

 

Craftcloud – uživajte u mnogim prednostima bilo gdje!

 

Mnogi uslužni djelatnici u građevinskom sektoru provode većinu vremena na gradilištu ili kod klijenta. Glavni dio aktivnosti je uspješno završiti projekte u zadanom roku i zadanom kvalitetom – nema više vremena za obradu ponuda, faktura ili opomena.

Mnogi mali i srednji poduzetnici stoga su prisiljeni potrebne uredske poslove nositi kući. Craftcloud je prepoznao ovu potrebu i stoga je razvio softverska rješenja temeljena na cloud tehnologiji za tvrtke i obrte. Zahvaljujući rješenju u cloudu – fakture, ponude i drugi administrativni poslovi mogu se obrađivati ​​s bilo kojeg mjesta.

 

Stvorite maksimalnu učinkovitost uz Craftcloud softver i uvijek imajte pregled nad svojim radom i procesima.