Craftcloud Blog
Digitalizacija, Zanat

Programska rješenja za građevinski sektor

Craftcloud – Softverska rješenja posebno razvijena za vašu industriju

 

Craftcloud je specijaliziran za softverska rješenja temeljena na cloud tehnologiji. Generalni direktor i osnivač tvrtke Johannes Baier sebi je dao zadatak implementirati svoju dugogodišnju stručnost i znanje u softver. Rezultat? Sustav po mjeri za građevinsku industriju.

“Naše široko poznavanje industrije znači da ne samo da poznajemo izazove, već nudimo i rješenja koja vaš svakodnevni rad čine učinkovitijim”, Johannes Baier

Fokus je na digitalnoj podršci građevinskim tvrtkama i obrtnicima u upravljanju resursima i klijentima. Craftcloud je SaaS pružatelj usluga za obrtnike i tvrtke u građevinskoj industriji. Nudi softverska rješenja koja su prilagođena zahtjevima struke, a tijekom razvoja naglasak je stavljen isključivo na funkcije koje osiguravaju veću učinkovitost u svakodnevnom poslovanju.

Softverska rješenja Craftclouda treba smatrati “odijelima po mjeri” budući da svaki isječak koda nudi rješenje problema koje vaša industrija treba. Osim toga, softver se može individualno prilagoditi pojedinačnim potrebama svakog korisnika.

„Filozofija naše tvrtke je doći do cilja. Nudimo softverska rješenja specifična za industriju koja modeliraju točno one procese koji su vam potrebni. Na taj način osiguravamo da se svi u tvrtki mogu brzo i jednostavno snaći, a prije svega izbjegava se nepotrebna i skupa prilagodba funkcija, što je slučaj kod različitih dobavljača softvera.” Johannes Baier, generalni direktor Craftclouda.

 

Craftcloud – Usluge

Softversko rješenje temeljeno na cloud tehnologiji koje je jednostavno za korištenje i može se koristiti bilo gdje i bilo kada.

  1. Stručnjak za digitalizaciju obrta

Digitalizacija u uslužnim djelatnostima donosi mnoge prednosti, ali i izazove i puno truda. Kao stručnjaci, znamo točno kako vi, kao obrtnik, možete imati koristi od digitalizacije i osloniti se na mjere digitalizacije koje vaše svakodnevno poslovanje čine učinkovitijim i profitabilnijim.

  1. Stručnjak za digitalizaciju građevinske tvrtke

Digitalizacija kao faktor uspjeha i središnji izazov u građevinskoj industriji. Digitalizacija sa sobom donosi mnoštvo novih prilika za građevinsku industriju. Kada je u pitanju digitalizacija, Craftcloud se oslanja na učinkovito oblikovanje radnih procesa. Proizvođač i programer softvera Craftcloud postavio si je zadatak učiniti suradnju i komunikaciju između sudionika projekta produktivnijom.

  1. Softver za upravljanje klijentima

Klijent kao ključni faktor uspjeha. Upravljanje i zadržavanje klijenta dovedeno je do izvrsnosti Craftcloudovim CRM rješenjem. CRM sustav je prilagođen poslovnim procesima građevinarstva i obrta. Osim komunikacije između sudionika projekta, također vam pomaže u prodaji i korisničkoj službi.

  1. Softver za upravljanje operativnim sredstvima

Upotrijebite softver za upravljanje imovinom za upravljanje svojim alatima, strojevima i drugim potrošnim materijalom koji vam je potreban za rad. Craftcloud vam nudi mogućnost upravljanja vašim resursima – od nabave do održavanja. Osim toga, u svakom trenutku točno znate gdje i koji zaposlenici koriste opremu. Veza između opreme i softvera odvija se vrlo jednostavno pomoću barkod skenera, što olakšava održavanje sustava. Craftcloudov softver za resurse daje vam više vremena za vaše poslovanje.

 

Craftcloud nudi softverska rješenja koja rad u obrtu i građevinarstvu čine doista zabavnim te ga je moguće uspješno kontrolirati. U Craftcloudu ne dobivate bilo kakvo softversko rješenje – dobivate mjere digitalizacije po mjeri. Zakoračite u digitalni svijet rada uz Craftcloud i smanjite nepotreban administrativni posao. Mi u Craftcloudu govorimo vaš jezik – razgovarajte s nama!