Softver za upravljanje digitalnom imovinom

Uz Craftcloud možete upravljati strojevima i alatima digitalno u jednom softveru.

 

Pomoću softvera za upravljanje operativnim sredstvima, vi kao građevinska tvrtka imate priliku jednostavno i povoljno digitalizirati cjelokupni inventar.

 

Bez obzira kada – bez obzira gdje! U svakom trenutku znate gdje je koji alat. Važne informacije o kompletnoj opremi dobivate putem nadzorne ploče. Jednim klikom možete saznati kada je sljedeće inspekcija ili kada servisna vozila moraju doći na glavni pregled. Izvješća o statusu pružaju informacije o stanju strojeva i alata bitnih za prodaju. Digitalnim prosljeđivanjem kompletnog inventara točno znate gdje se koja oprema nalazi. Pomoću softvera za resurse možete rezervirati alate, strojeve i drugu opremu specifičnu za projekt i planirati ih za svako gradilište. To jamči da se uvijek koristi ispravan i funkcionalan alat. Softver upravlja svakim alatom, svakim strojem, svakim vozilom – bez obzira na marku. S tehnologijom barkoda možete brzo i jednostavno pohraniti nove strojeve, službena vozila ili alate. Slike, upute za uporabu, videozapisi i druge važne informacije mogu se pohraniti izravno za svaki dio opreme. Automatski podsjetnik za nadolazeće inspekcije ili jamstvena razdoblja, na primjer, povećava kvalitetu vašeg inventara. Softver za resurse tvrtke Craftcloud je više od samog sustava za upravljanje materijalima – on upravlja vašim cjelokupnim inventarom digitalno u jednom softveru.

 

Uz Craftcloudov softver, građevinske tvrtke i obrti imaju priliku jeftino i jednostavno digitalizirati svoje poslovanje i cjelokupni inventar. Uz Craftcloud uvijek imate pregled svih uređaja, strojeva i alata. S rješenjem u cloudu ne trebate niti lokalno instalirani softver niti preskupi hardver. Rješenje u cloudu temeljeno na pregledniku može se koristiti s bilo kojim krajnjim uređajem – bilo s osobnim računalom u uredu, tabletom ili pametnim telefonom na gradilištu. S tehnologijom clouda možete pohraniti i čitati sve informacije o alatima odmah iu stvarnom vremenu. Nije važno kada. Bez obzira gdje. Bez obzira koji uređaj.

 

Digitalizirajte svoje obrtničko poslovanje uz Craftcloud.

 

Rezervirajte sada besplatnu, neobvezujuću 30-minutnu Demo-Prezentaciju.

Jeste li vidjeli naš Facebook i Instagram kanal? Slobodno nas pratite i informirajte se o mogućnostima digitalizacije Vašeg inventara.