Softver za upravljanje sredstvima – učinkovite funkcije za tvrtke i obrte

Softverska oprema za građevinske i obrtničke djelatnosti

 

Craftcloud softver za upravljanje sredstvima olakšava i praktično digitalno upravljanje svim resursima u tvrtki. Od vijka do uređaja, bubnjeva za kabele do kompletnog vozila – softver Craftcloud omogućuje vam jednostavno i jasno upravljanje i kontrolu inventara.

Građevinski i obrtnički sektori žive od projektnog poslovanja i dinamičnog radnog tjedna. Ponedjeljkom na gradilištu na jednome mjestu, utorkom novi sustav grijanja u novom razvojnom području i od srijede do petka radovi na obnovi u skroz drugome mjestu.

Ovdje je izazov – imati uz sebe pravi, potpuno funkcionalni alat za svaki projekt. Upravo tu dolazi softver Craftcloud i podržava vas u upravljanju, planiranju i kontroli sredstva. Pomoću softvera u cloudu možete rezervirati alate za svaki projekt i unaprijed provjeriti njihovu funkcionalnost i dostupnost.

Ne traži – nađi!

Učinkovitost je neophodna za svaki građevinski i obrtnički posao. Osim stručne osposobljenosti, za kvalitetu projekta nužno je i pravilno planiranje te korištenje funkcionalnih alata. Ono što se nekada postiglo sa složenim i zbunjujućim Excel popisima, Craftcloud može učiniti sa softverom. Također nije važno gdje upravljate svojom opremom. Mi u Craftcloudu dizajnirali smo softver za opremu posebno razvijen za obrtničke djelatnosti, koji se fokusira upravo na tipične radne i operativne procese različitih uslužnih poslova.

Razvojni tim Craftclouda usredotočio se isključivo na relevantne funkcije s ciljem da bude u mogućnosti ponuditi jeftin, ali koristan softver za upravljanje operativnim sredstvima. Zahvaljujući individualnoj i osobnoj podršci, softver u cloudu može se jednostavno i brzo integrirati u vašu postojeću IT infrastrukturu. Uz individualnu edukaciju ništa ne stoji na putu uspješnoj upotrebi.

 

Prestanite tražiti alate – koristite pomoćni softver Craftcloud.

Odmah dogovorite svoj termin prezentacije!