Upravljajte alatima digitalno pomoću softverskog rješenja Craftcloud

Uz Craftcloud možete upravljati strojevima i alatima digitalno u cloudu!

 

Uz digitalno upravljanje sredstvima, pretraživanje je stvar prošlosti. Točno znate gdje se nalazi vaš inventar, štedeći vam nepotrebno vrijeme traženja. Bez obzira gdje se nalaze alati, strojevi ili druga oprema – softversko rješenje temeljeno na cloudu jamči promjene lokacije i statusa opreme u stvarnom vremenu. Craftcloud također podržava zaštitu na radu. Uz softversku opremu, građevinske i trgovačke tvrtke imaju priliku jednostavno upravljati sigurnosnim i zakonski propisanim ispitivanjima. Ne samo strojevi, već i zaposlenici mogu biti pohranjeni, tako da se može osigurati da samo obučeno i certificirano osoblje koristi određene alate i strojeve.

 

U svakoj tvrtki moguće je evidentirati trajno povećanje broja vozila, strojeva i uređaja. Održavanje pregleda ovdje nije moguće bez inteligentnog softverskog rješenja. Neke tvrtke pokušavaju se nositi s tim izoliranim rješenjima kao što su Excel liste – mogućnost koja je složena i zamorna. Noćna mora svake prerađivačke, obrađivačke ili uslužne djelatnosti je stalno traženje alata, nemogućnost pronalaženja i pronalaženje neispravnih strojeva na gradilištu. Zaposlenici brzo gube interes i motivaciju, jer fokus nije na kompetentnoj obradi pojedinačnih projekata kupaca, već se stalno otrgne od koncepta jer treba pronaći odgovarajuću radnu opremu. Mnoge tvrtke koje koriste Excel liste za upravljanje resursima brzo shvate da je napor održavanja prevelik za mnoge zaposlenike. Prije ili kasnije izgubite trag. Uz stalno rastuće troškove poslovanja, razumljivo je da se tvrtke vraćaju besplatnim rješenjima za upravljanje resursima nauštrb učinkovitosti, a prije svega nauštrb općeg zadovoljstva zaposlenika. Ne štedite na upravljanju svojom imovinom — skratite vrijeme pretraživanja i zastoj kritične opreme. Digitalizirajte svoj inventar pomoću Craftcloudovog softvera za resurse.

 

Optimizirajte svoj svakodnevni rad i upravljajte svojim alatima, strojevima i uređajima u cloudu!

 

Rezervirajte sada besplatnu, neobvezujuću 30-minutnu-demo-prezentaciju.

 

Jeste li vidjeli naš Facebook i Instagram kanal? Slobodno nas pratite i informirajte se o mogućnostima digitalizacije Vašeg inventara.