Upravljajte alatima jednim klikom i s bilo kojeg mjesta

Uz Craftcloud možete upravljati svojim alatima – digitalno

 

Softver za upravljanje sredstvima Craftcloud omogućuje vam digitalizaciju cjelokupnog inventara i time postizanje transparentnosti koja vam je potrebna u svakodnevnom životu. Craftcloud se odlučio za najnoviju cloud tehnologiju. S jedne strane to znači da možete upravljati svojim strojevima i alatima bilo kada i bilo gdje, a s druge strane više vam ne treba skupi softver jer moderno upravljanje alatima iznajmljujete umjesto da ga kupujete.

Softverom resursa Craftcloud može se upravljati na stolnom računalu, ali i s pametnim telefonom ili tabletom.

 

Digitalna isporuka i vlasništvo:

Softverom je moguće digitalno evidentirati primopredaje alata i strojeva. Digitalna primopredaja radi jednostavno i praktično sa skeniranjem barkoda. Dnevnik se stvara u pozadini tako da se kasnije može pratiti tko je koji alat stavio u pogon i kada.

Traženje važnih alata također je suvišno, jer se također bilježi lokacija ili vlasništvo. 

 

Digitalno upravljajte planerima inspekcije i održavanja

 

Uz softver Craftcloud možete pohraniti više od svojih strojeva i alata. Uz softver u cloudu moguće je i upravljanje budućim i nužnim inspekcijama. Ne samo da možete zabilježiti važne datume ispitivanja, možete također dokumentirati održavanje i zakonska ispitivanja. S planerom održavanja možete digitalno planirati svaki proces održavanja, svakom alatu dodijeliti važne upute za uporabu i slike i izravno ih pohraniti te pohraniti kontakt podatke proizvođača ili radionice za pojedinačna pitanja o inventaru.

 

Podaci i dokumenti na jednome mjestu i odmah dostupni.

 

Pomoću softvera za resurse Craftcloud možete brzo i jednostavno izraditi kompletan inventar skeniranjem barkoda. Zahvaljujući aplikaciji, također možete pristupiti svim podacima i svim operativnim sredstvima kada ste u pokretu i, na primjer, provjeriti njihovu dostupnost i status.

 

Uz Craftcloud softver, svi znaju gdje se trenutno nalaze strojevi i alati i tko ih posjeduje. Smanjite zastoje i uspostavite učinkovite procese u svojoj tvrtki.

 

Želite naučiti više? Onda sada rezervirajte našu  30-minutnu demo prezentaciju.