Upravljanje opremom i alatom – Inventar na jednome mjestu

Tko je posljednji koristio udarnu bušilicu? Gdje je kutna brusilica? Koji alati imaju planirane inspekcije ovog mjeseca?

Kako bi ostale uspješne, poslovanja se moraju digitalizirati – to se čini neospornim. Što je tvrtka veća, pregled postojeće opreme i njezine lokacije postaje zbunjujući.

Alati se koriste na jednom gradilištu, ali su potrebni na drugome. U isto vrijeme, strojevi su već uključeni na trećem gradilištu. Resursi se često planiraju dva puta ili ostaju neiskorišteni na gradilištu. Gradilištima se mora pristupiti nekoliko puta kako bi se oprema koja nedostaje dopremi na različita gradilišta ili kako bi se ponovno pokupili. Često oprema nestane i nitko ne zna gdje je pohranjena.

Ima li voditelj gradilišta još uvijek kružnu pilu na kamionu? Ili se stroj koristi privatno? Jedno ne isključuje drugo i svakako može funkcionirati uz pažljivo planiranje. Ali često to ne uspije i potraga počinje!

To poduzeće košta puno vremena i novca i ne nudi sigurnost planiranja. Kada šef treba sve odlučiti i organizirati, uvijek sve stagnira dok on ne bude spreman. Stoga uvijek imajte svoju opremu pod kontrolom. Što je veća raznolikost alata , to je upravljanje složenije i svakodnevni rad teži.

 

Digitalizacija vaše opreme donosi brojne prednosti, poput uštede vremena i nepotrebnih troškova.

Najbolji početak digitalizacije je objektivna inventura. Optimizirajte svoje upravljanje resursima brzo, sigurno i održivo. Naša provjera digitalizacije govori vam gdje stoji vaše poslovanje u usporedbi s izravnom konkurencijom. Saznat ćete na kojim područjima ste već dobro pozicionirani, a gdje postoji akutna potreba za sustizanjem. Rezultate dobivate odmah – za pojedina područja ili za cijelu tvrtku. Učinite svoju tvrtku svestranom za sve buduće razvoje.

Uvođenjem novog softvera doći će i do nekih promjena u tvrtki. Zahvaljujući inteligentnom upravljanju alatima, tvrtka ima potpunu transparentnost svoje opreme za rad, može raditi učinkovitije i dizajnirati procese u tvrtki na način da njima može upravljati manji broj zaposlenika. Tako možete odvojiti više vremena za svoje klijente i održavati dobar kontakt, kao i obaviti posao uz visoku kvalitetu izrade. Međutim, to pretpostavlja da operativni procesi u pozadini funkcioniraju učinkovito i glatko.

Digitalizacija opreme raste s vašim zahtjevima i može se sukcesivno proširivati ​​u bilo kojem trenutku. Tehnologija je važna, ali fokus je na ljudima. Stoga nudimo cjelovitu podršku u planiranju, kontroli i provedbi vaše digitalne transformacije.

Cilj je postići bolju organizaciju rastuće zalihe alata. Stvaramo složen procesni lanac – od alata do stroja ili do gradilišta i natrag do kutije za alat. To nam omogućuje da postignemo 100% raspoloživost opreme, jer narudžba se ne može započeti bez pravih alata.

 

Podržavamo vas svojim dugogodišnjim iskustvom i nudimo vam praktična, jednostavna i pristupačna softverska rješenja za upravljanje resursima.

Uz softversko rješenje Craftcloud možete učinkovito i digitalno upravljati svojim inventarom u cloudu. Spremite svoju tvrtku za budućnost!

Dopustite nam da Vas savjetujemo!