Craftcloud Blog
Nekategorizirano

Savršena organizacija kroz digitalno upravljanje svim sredstvima!

Zanatska sektor oslanjaju se na Craftcloud!

 

Neispravne bušilice, preskoćene inspekcije i besmisleno traženje važnih alata i strojeva. Ovo su tipični izazovi s kojima se obrtnici svakodnevno susreću. Nedostatak upravljanja resursima ima ozbiljne posljedice. Osim dugotrajne potrage za strojevima i alatima specifičnim za projekt, kvaliteta rada i motivacija zaposlenika mogu patiti zbog toga. Nema ništa gore nego kada majstor ima krivi alat ili alat koji uopće ne radi na gradilištu. Čisto upravljanje cjelokupnim zalihama znači povećanu učinkovitost, zadovoljne zaposlenike i kupce. Jasno je da je mnogim obrtima teško upravljati strojevima, alatima i opremom. Ne pomaže ni korištenje Excela, jer je njihovo održavanje naporno i dugotrajno. Ručno upravljanje zalihama podložno je pogreškama. S Excel popisima ne samo da brzo gubite pregled, već i motivaciju za pohranjivanje informacija. Ovo su samo neki od razloga zašto mnoge tvrtke ostaju bez administracije i funkcionalnog upravljanja operativnim resursima. Craftcloud je detaljno analizirao te izazove i specijalizirao se za digitalno upravljanje operativnim resursima – posebno za građevinski i obrtnički sektor. Uz programsko rješenje Craftclouda obrtnici imaju pregled nad svim važnim uređajima, vozilima i strojevima. Sa softverom za opremu, Craftcloud nije samo stvorio jeftin softver za obrtnike, već je sustav brz i jednostavan za korištenje zahvaljujući dobro osmišljenom softveru prilagođenom kupcu. Uz Craftcloud softver za resurse, digitalno upravljanje cjelokupnim inventarom postaje lakše i brže. Naš softver– kao uređaj za upravljanje i upravljanje sredstvima može pohraniti kompletan inventar. Sva radna oprema, uređaji, vozila i strojevi mogu se snimati i upravljati putem barkod skeniranja. Zahvaljujući inteligentnom upravljanju ispitnom opremom više se ne propuštaju planirane inspekcije i održavanja – funkcija koja dovodi do veće sigurnosti i povećane kvalitete u svakodnevnom radu.

 

Savršena organizacija kroz digitalno upravljanje svim sredstvima!

 

Pitanja: Tko ima akumulatorsku bušilicu? Gdje je udarni ključ? Kada vozilo mora ići na tehnički pregled? Pitanja su na koja možete dobiti odgovore jednim klikom uz softver za upravljenje sredstvima Craftclouda.

 

Još ste u potrazi? Rezervirajte besplatne konzultacije i dopustite da Craftcloud digitalizira vaše obrtničko poslovanje.

 

Pratite nas na Facebooku i Instagramu.

 

 

 

Kategorije: